Review: Motorola Moto E7 Plus

De Motorola Moto E7 Plus is een 149 euro kostende smartphone met Android-software. Voor dit geld mag u een volwaardige telefoon verwachten, maar moet u natuurlijk ook rekening houden met compromissen.

Zo heeft het grote 6,5inch-scherm een relatief lage hd-resolutie, gaat het opladen via micro-usb in plaats van usb-c en ontbreken een nfc-chip en ondersteuning voor wifi op de 5GHz-frequentie. Motorola belooft een update van Android 10 naar 11. Het toestel krijgt beveiligingsupdates tot de zomer van 2022.

Met deze aandachtspunten valt te leven, want verder bevalt de Moto E7 Plus namelijk goed. Hij ligt prettig in de hand, is snel genoeg voor populaire apps en gaat twee tot drie dagen mee op een acculading. De camera’s zijn aardig en het opslaggeheugen is met 64 GB groter dan gebruikelijk in dit prijssegment. Houd er rekening mee dat de Moto E7 Plus een grote en zwaardere smartphone (tweehonderd gram) is.

Conclusie

Betaalbare smartphone sluit compromissen maar werkt naar behoren.

Adviesprijs: € 149,-

Voor meer informatie: www.motorola.com/nl/smartphones-moto-e-plus-gen-7/p

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>