Review: Logitech G733 Lightspeed

De Logitech G733 is een draadloze headset die zich richt op gamers. Dat ziet u met name terug aan de rgb-verlichting op de oorschelpen.

Via de gratis Logitech G Hub-software op uw computer kunt u de verlichting naar eigen wens instellen of uitschakelen. Met verlichting aan houdt de headset het bijna twintig uur vol, zonder vijf uur langer. Opladen gaat snel via de usb-c-aansluiting.

Prettig is het lage gewicht van de headset (278 gram), waardoor hij niet op het hoofd drukt. De plastic behuizing komt niet heel luxe over, maar is stevig genoeg en geschikt voor andere kleuren hoofdbanden; zo kunt u de G733 personaliseren.

De geluidskwaliteit van de headset is goed, zeker tijdens het gamen. Vanwege de usb-adapter is deze headset minder geschikt voor mobiele apparaten. De microfoon – die als een afneembaar stokje aan de G733 zit – klinkt standaard wat dof en zwaar. Logitechs Blue Vo!ce-software verbetert dit.

Conclusie

Prima draadloze headset met tierlantijnen is bedoeld voor gamers.

Adviesprijs: € 149,-

Voor meer informatie: www.logitechg.com/nl-nl

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>