Workshop: Aan de slag met Flickr

1. Flickr hoef je niet te downloaden, je hoeft alleen maar een account aanmaken. Dit doe je op de website: www.Flickr.com.


2. Klik hier op de roze knop, ‘Sign up for Flickr’. Nu kom je op de pagina waar je al je gegevens in kan voeren. Als je al een Yahoo account hebt, heb je automatisch ook al een Flickr account.3. Als je al je gegevens correct hebt ingevuld druk je op ‘Aanmelden’. Je account wordt nu aangemaakt. 
4. Je komt nu in het menu van Yahoo, hier kun je op ‘Get started’ klikken om een kleine rondleiding te krijgen.5. Er volgen nu wat instelling, waar je bijvoorbeeld het achtergronddesign van je menu kunt instellen. Ook kun je hier je interesses invullen, waardoor je de nieuwsfunctie van Flickr kunt gebruiken.6. Nu kom je op je eigen Yahoo-pagina terecht. Boven in het scherm zie je tussen de verschillende tabs Flickr staan. Klik hierop om met Flickr aan de slag te gaan.7. Nu vul je een gebruikersnaam voor je Flickr-account in en klik je op ‘Next’8. Je kunt op deze pagina kiezen of je je Flickr aan je Facebook wil linken. Je kunt ook meteen door gaan, klik dan op ‘Take me to Flickr’.9. Nu ben je bij Flickr en kun je meteen aan de slag. Je kunt bij ‘You’ een map maken en daar je foto’s in plaatsen en delen. Bij ‘Following’ kun je mensen zoeken om te volgen en zo al hun foto’s bekijken.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>