Hier vind je de beste Black Friday-deals

Google Nest Learning Thermostat v3
Zit er lekker warmpjes bij deze herfst en winter met de Google Nest Learning Thermostat. Deze slimme thermostaat leert je gedrag in huis en maakt op basis daarvan de ideale temperatuur-instelling. Dat bespaart je niet alleen extra handelingen, maar ook energie.

 

 

 

Xiaomi Poco X3 NFC

Het submerk Poco van Xiaomi bewijst al jaren dat je niet diep in de buidel hoeft te tasten voor een smartphone die alles biedt: veel rekenkracht, opslaggeheugen, camera-mogelijkheden én een luxe behuizing. Tijdens Black Friday is deze Poco X3 NFC smartphone nóg een slagje goedkoper, zo’n 200 euro in plaats van 229.

 

 

Acer CB314-1H-C0MU
Op zoek naar een betaalbare Chromebook? De Acer CB314-1H-C0MU is voorzien van een 64-bits Intel Quad Core Celeron-processor, 14 inch scherm en 32 GB opslagcapaciteit. Ruim voldoende dus om het Google ChromeOS te draaien. 

 

TL-WPA8631P Kit WiFi 1300 Mbps 2

Slecht draadloos internet in huis? Verbeter het bereik snel met een homeplug van TP-Link. Niet alleen een wifi-versterker maar ook een homeplug waarmee je je stroomnetwerk in huis kunt gebruiken om een vaste LAN-verbinding op te zetten. Deze set bestaat uit twee homeplug-modules.

 

 

Synology DiskStation DS1515

Extra opslag nodig voor thuis? Kies dan voor een NAS. In je netwerk heb je zo extra opslag voor al je data, zoals films, foto’s, documenten en back-ups. Met een NAS in huis heb je al je gegevens op één centrale plek en kun je er vanaf ieder apparaat bij. 

 

 

 

Philips Hue Starterkit

Je huis slim maken, maar nog niet begonnen? Neem dan een handige starterkit. De Philips Hue White and Color Ambiance Starterkit E27 is de ideale set om te beginnen. De set bestaat uit twee slimme gekleurde lampen en een Hue Bridge, die dient als centrale hub voor het bedienen van je lampen. De kit is later eenvoudig uit te breiden met extra lampen, bewegingssensors en slimme stopcontacten. 

 

Macbook Air

De toegankelijkste MacBooks zijn dankzij honderd euro korting opeens een stuk interessanter. De MacBook Air is dit jaar op de markt gebracht, waardoor je de komende jaren verzekerd bent van een snelle up-to-date laptop. Fijn is dat deze nieuwe serie MacBook Air ook een flink verbeterd scherm hebben.

 

 


Kobo Libra H20

Wanneer je een boek leest, dan wil je dat het liefst zo ontspannen mogelijk doen, zodat je ongestoord jezelf kunt verliezen in het verhaal. Daar heeft Kobo rekening mee gehouden met de Libra H2O. Niet alleen leest het scherm prettig weg door zijn formaat van 7 inch en ingebouwd lampje, ook houdt de e-reader prettig vast door de rand aan de rechterzijkant. Niet alleen kun je door het nachtlampje in het donker lezen, ook kun je zorgeloos bij het zwembad lezen door zijn waterdichte behuizing. De 8GB opslag biedt genoeg ruimte voor een bibliotheek aan boeken, en als dat niet genoeg is, breid je dit uit met een geheugenkaartje. Het enige wat nog ontbreekt is de geur van papier.

 

 

iPad Mini
Eigenlijk is de iPad nog de enige tablet die ertoe doet. Een goedkoop Android-tabletje op de kop tikken is eigenlijk niet zo meer aan te bevelen, waardoor je afhankelijk bent van interessante aanbiedingen als deze. De kleinste iPad-variant, de iPad Mini is zo’n honderd euro goedkoper: 359 euro.

Kijk voor meer Black Friday-aanbiedingen op Kieskeurig.nl

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>