Antiviruspakketten Eset klaar voor 2021

ESET heeft zijn beveiligingssoftware voor het komende jaar weer vernieuwd. Er is de keuze uit drie versies, oplopend in prijs.

De goedkoopste – NOD32 Antivirus – biedt enkel bescherming tegen malware, terwijl het Internet Security-pakket ook een extra oogje in het zeil houdt bij internetbankieren. Ook scant het naar kwetsbaarheden in de slimme apparatuur die met je router verbonden is.

Scoort goed

De Premium-variant bezit als enige een wachtwoordmanager en kan bestanden voor je versleutelen. ESET scoort tot slot altijd goed bij het toonaangevende AV-Test, een onafhankelijke partij die antivirusprogramma’s met elkaar vergelijkt. Prijzen starten vanaf 29,99 euro.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>