Review: Logitech Slim Folio Pro

De Logitech Slim Folio Pro is een beschermhoes voor de iPad Pro (11-inch en 12,9-inch, 2018 en nieuwer).

De hoes maakt indruk met het geïntegreerde toetsenbord en andere functies. Het toetsenbord verbindt automatisch via bluetooth en gaat bij twee uur typen per dag drie maanden mee. Opladen is zo gepiept via de usb-c-poort in het toetsenbord. De toetsen op de 11inch-versie zijn wat klein, maar hebben een fijne aanslag en aanpasbare achtergrondverlichting. Boven de cijferrij zit een rij met sneltoetsen voor bijvoorbeeld het volume, pauzeren, wisselen tussen recente programma’s en het vergrendelen van het scherm. Jammer is dat er geen trackpad aanwezig is, zoals op een laptop. U moet dus nog steeds het scherm aanraken óf een muis koppelen. De hoes zelf is stevig, kan schuin worden geplaatst en gebruikt een magnetische sluiting met opbergruimte voor een Apple Pencil. Een aandachtspunt is het gewicht: de hoes inclusief (niet-verwijderbaar) toetsenbord weegt 552 (11-inch) of 707 gram (12,9-inch).

Conclusie

Degelijke toetsenbordhoes verandert uw iPad bijna in een laptop.

Adviesprijs: € 119,-

Voor meer informatie: www.logitech.com/nl-nl/product/slim-folio-pro

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>