Review: Honor MagicWatch 2

Een smartwatch om de pols toont niet alleen de tijd, maar ook de meldingen van uw telefoon. Bovendien kan zo’n slim horloge helpen bij het sporten. De Honor MagicWatch 2 van Huawei is zo’n smartwatch.

Wij testten de 46mm-uitvoering, bedoeld voor de herenpols. Voor vrouwen is een kleinere, elegantere 42mm-versie beschikbaar; let erop dat deze minder mogelijkheden heeft.

De 46mm-variant is degelijk, waterdicht en heeft een fraai scherm dat constant de tijd toont. Berichten van uw telefoon zijn hier ook zichtbaar op, maar antwoorden kan helaas niet. Het horloge heeft gps, een hartslagmeter en allerlei sensoren en kan uw locatie, snelheid en andere statistieken bijhouden tijdens vijftien verschillende sporten. Sportsessies ziet u terug in de fraai Huawei Health-app. De smartwatch gaat tussen de zeven en veertien dagen mee op een acculading, wat heel netjes is. Het horloge werkt via bluetooth en is compatibel met Android-telefoons en iPhones.

Conclusie

Niet het slimste horloge, wel handig voor de gemiddelde sporter.

Adviesprijs: € 189,– (zwart € 209,–)

Voor meer informatie: www.hihonor.com/nl/product/honor-magic-watch2-46mm

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>