Review: Bose Frames

Een zonnebril met speakers in de pootjes, zitten we daar nu op te wachten? Toch bestaat het echt, in de vorm van de Bose Frames.

In de praktijk gedragen de Frames zich als een gewone draadloze headset, u koppelt de bril dus via bluetooth aan uw smartphone. Door de externe boxjes aan de onderkant van de brillenpootjes hoort u dan muziek.

Het dichtst bij het oor zit de speaker met de hoge tonen, verderop die voor de lagere frequenties. Het effect daarvan is heel apart, vooral omdat uw oren verder gewoon vrij blijven. Het geluid klinkt ruimtelijk en detailrijk, hoewel bastonen enigszins wegvallen; dit omdat er voor die techniek weinig ruimte in de pootjes is. Wel zit er nog een microfoontje in voor het aansturen van Siri of de Google Assistant. De batterijtijd valt tot slot wat tegen, na een uurtje of drie luisteren, is opladen alweer vereist.

Conclusie

Zonnebril met ingebouwde speakers geeft bijzondere luisterervaring.

Adviesprijs: € 229,95

Voor meer informatie: www.bose.nl/nl_nl/products/frames.html

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>