Review: Motorola One Action

De One Action van Motorola dankt zijn naam aan zijn speciale camera. De groothoeklens is namelijk een kwartslag gedraaid.

Hierdoor filmt u in landschapsmodus terwijl u het toestel normaal – dus verticaal – vasthoudt, als ware de smartphone een actiecamera. Ook is er sprake van elektronische beeldstabilisatie, waardoor de beelden minder schokkerig zijn. Handig bijvoorbeeld wanneer u het toestel op de fiets bevestigd.

Voor een smartphone die gericht is op actievelingen, valt het uithoudingsvermogen wat tegen. De accu is amper groot genoeg om de dag mee door te komen. Toch loopt de One Action dankzij de Exynos 9609-processor verder als een geoliede machine en is er sprake van een schone Android-versie, altijd fijn. Het merk staat eveneens bekend om zijn sterke updatebeleid.

Kijkt u in deze prijsklasse rond? Dan legt de One Action het in z’n totaliteit toch echter net af tegen sommige soortgenoten, zoals de Galaxy A50 van Samsung.

Conclusie

Op zich geen slechte smartphone maar er zijn veel goede alternatieven.

Adviesprijs: € 259,–

Voor meer informatie: https://www.motorola.com/nl/products/motorola-one-action

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>