Review: Samsung Space Monitor LS32R750U

De Space Monitor van Samsung is een 4K-scherm van maar liefst 31,5 inch (80 cm) groot. Het forse fysieke formaat zorgt ervoor dat beeldelementen ondanks de hoge resolutie goed zichtbaar blijven en dat u met gemak twee programma’s naast elkaar kunt draaien.

Maar we willen vooral even stilstaan bij de bijzondere voet. Deze klemt u om uw bureaublad met een schroef, die u vanaf de onderkant vastzet. De klem is geschikt voor bureaus tot 90 mm dik en wat betreft functionaliteit te vergelijken met een losse monitor-arm. Het scherm is zo dichtbij de muur te krijgen, dat het verder geen extra ruimte inneemt op het bureau. Het scherm is soepel naar u toe te trekken, maar komt dan wel in een lagere positie. Roteren en zwenken is helaas niet mogelijk. Het aantal aansluitingen valt daarnaast een beetje tegen: enkel een hdmi- en mini-displayport-ingang.

Conclusie

Grote 4K-monitor die desondanks weinig ruimte inneemt door handige voet.

Adviesprijs: € 499,–

Voor meer informatie: https://www.samsung.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>