Speel een potje tennis op Google

Wimbledon is inmiddels in volle gang en de finale is al in zicht. De scores zijn op Google gemakkelijk bij te houden en het bedrijf heeft ook een simpel tennisspelletje in de zoekresultaten verstopt. Die speel je als volgt.

Ga eerst naar de (Engelse) Google-zoekmachine en voer daar ‘wimbledon scores’ in. Bovenaan de resultaten zie je een overzicht van de recente uitslagen van het tennistoernooi. Helemaal rechts bovenin zie je een icoontje van een tennisbel, mogelijk moet je daarvoor een stukje opzij scrollen. Klik er op om het tennis-spel van Google te vinden.

Links en rechts

De ‘game’ heeft verder weinig om het lijf. Je hoeft alleen maar met de pijltjestoetsen naar links en naar rechts te bewegen. Je poppetje slaat de bal automatisch terug, zolang je op de goede plek staat. Dit hou je net zolang vol tot je een bal mist. Daarna begin je opnieuw en kun je proberen je hoogste score te verbeteren. Zet ‘m op!

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>