Review: Nubia Red Magic Mars

De laatste tijd komen er regelmatig zogeheten gaming-smartphones op de markt, met prijskaartjes in de hoge regionen. De Nubia Red Magic Mars is daarentegen een stuk betaalbaarder.

Het afwijkende ontwerp met een lichtgevende kleurenstrip op de achterkant springt gelijk in het oog. Niet alleen typisch een design voor gamers, het heeft ook praktisch nut. De verlichting houdt u onder meer op de hoogte van binnengekomen meldingen, en is eventueel uit te zetten om accuduur te besparen. Wat betreft hardware is de snelle Snapdragon 845-processor aanwezig, in combinatie met minimaal 6 GB werkgeheugen. Let op de opslagcapaciteiten van de verschillende versies (64, 128 of 256 GB), want het geheugen is niet uit te breiden.

Al met al is dit toestel wellicht niet zo goed als de concurrentie, maar de Red Magic Mars is wel de helft goedkoper en alsnog rap genoeg. Daar valt zeker wat voor te zeggen.

Conclusie

Goede prijs/kwaliteitsverhouding voor een nogal specifieke doelgroep.

Adviesprijs: vanaf € 399,–

Voor meer informatie: www.redmagic.gg/products/red-magic-mars

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>