Review: Re-mind

Nederlanders zitten gemiddeld bijna 9 uur per dag en een verkeerde houding leidt daarbij regelmatig tot rug- en nekklachten. Wilt u dit aanpakken, overweeg dan de Re-mind. Dit apparaatje is samen met de Vereniging voor Oefentherapeuten ontwikkeld en doet dienst als geheugensteuntje.

Steek hem in uw broekzak of leg hem op het bureau en zet hem aan. De gadget vibreert dan met enige regelmaat. Iedere keer is het de bedoeling dat u dan weer rechtop gaat zitten. En dan valt pas op hoe hardnekkig een foute houding is. Bij iedere trilling was uw recensent onbewust alweer een stukje onderuit gezakt. Dat afleren is niet in een middag gedaan, maar dit apparaatje helpt er goed bij. U kunt alleen zelf niet instellen wanneer de re-mind trilt. Dan kon het ook op andere manieren helpen; om ieder uur iets te drinken, bijvoorbeeld.

Conclusie

Goed geprijsd geheugensteuntje voor het aanleren van een betere zithouding.

Adviesprijs: € 24,95

Voor meer informatie: www.remindlife.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>