Review: USB Massage Pillow (Sandberg)

Wist u dat bureaustoelen ook met massagefunctie verkrijgbaar zijn? Een goedkoper alternatief is er in de vorm van het USB Massage Pillow van Sandberg, die zijn voeding haalt uit de aansluiting met uw pc via usb.

Schuift u de stoel achteruit, dan sleurt u de pc gelukkig niet zomaar mee. Daar is de kabel wel lang genoeg voor. Het kussen is te bevestigen met gespen, zodat-ie goed blijft zitten. Er zijn twee standen, de ene trilt harder dan de andere.

De fabrikant richt zich op gamers, maar tijdens het spelen zitten we vaak voorover gebogen – waardoor het effect minder voelbaar is. Bij het browsen of het kijken van een film hebben we er meer baat bij. De extra ondersteuning is dan erg prettig voor de onderrug, ook zonder de massagestand in te schakelen. Het (leren) kussen veert zachtjes mee maar is tegelijkertijd ook stevig genoeg.

Conclusie

Comfortabel massage-kussen voor extra ondersteuning van de onderrug.

Adviesprijs: € 39,99

Voor meer informatie: https://sandberg.it/nl-nl/product/USB-Massage-Pillow

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>