Luie kerst? Doe de cyber-woordzoeker 2018!

Eerste kerstdag wordt er gegeten, tweede kerstdag wordt er uitgebuikt. Je kunt natuurlijk naar een meubelboulevard, maar de helft van Nederland heeft waarschijnlijk hetzelfde idee. Geen zin in die drukte? Blijf lekker thuis en los onze cyber-woordzoeker op!

Aan nieuwe- en oude techtermen dit jaar geen gebrek. We hebben ze gebundeld in onderstaande woordzoeker, zodat je lekker knus kunt puzzelen op deze tweede kerstdag. Uiteraard met een Computer Idee-tintje. 

‘Dicke’ tip van onze kant: print de woordzoeker uit en los hem op met pen of stift. Even niet naar een schermpje staren, daar is na de kerst weer meer dan genoeg tijd voor. Veel puzzelplezier gewenst van de Computer Idee-redactie!

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>