Review: Skagen Falster

De tech-industrie mag het fenomeen smartwatch dan wel hebben aangejaagd, traditionele horlogemakers pikken ook graag een graantje van deze trend mee. Zij weten als geen ander dat het oog ook wat wil – een filosofie die er bij het Falster-horloge van Skagen duidelijk vanaf spat.

Dit is een heel deftig klokje, met leren bandje en een roestvrijstalen behuizing. Daar kunt u mee gezien worden! Maar het minimalistische uiterlijk wordt ook doorgetrokken in het aantal functies, dat voor een smartwatch in deze prijsklasse wat beperkt is. Zo is er geen hartslagmeter of gps aanwezig. Het horloge draait op Wear OS, wat betekent dat u er smartphone-berichtjes op binnenkrijgt. Ook staat de Google Assistant altijd paraat. De accuduur valt ietwat tegen; deze smartwatch moet elke nacht aan de lader. Anders kunt u de volgende dag zomaar urenlang zonder horloge zitten, opladen duurt namelijk een flinke poos.

Conclusie

Smartwatch die het vooral van z’n uiterlijk moet hebben.

Adviesprijs: € 299,–

Voor meer informatie: https://www.skagen.com/en-us/smartwatch-learn-more

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>