Review: Honeywell Lyric C2 Wi-Fi Camera

De Lyric C2 van Honeywell is niet de meest geavanceerde beveiligingscamera, maar voor een relatief zacht prijsje haalt u wel de basisfuncties van zo’n gadget in huis. En die werken tijdens onze testperiode over het algemeen naar behoren.

De camera registreert beweging en geluid, waarvan u de gevoeligheid kunt aanpassen als u te vaak onnodige meldingen krijgt. Standaard komt dit regelmatig voor, omdat deze camera in tegenstelling tot onder andere de duurdere Nest-camera’s geen onderscheid maakt tussen mens en dier of passerend voertuig. Er zijn gelukkig ook detectiezones in te stellen, zodat u bijvoorbeeld niet de hele hal maar enkel de voordeur in de gaten houdt. En door middel van geofencing schakelt de camera zichzelf eventueel helemaal uit wanneer u zelf thuis bent. De beeldkwaliteit overdag is scherp en kleurrijk en laat u ook ’s nachts niet in de steek. Van abonnementskosten is prettig genoeg geen sprake.

Conclusie

Betaalbare camera voorziet prima in de basisfuncties.

Adviesprijs: € 149,­–

Voor meer informatie: https://getconnected.honeywell.com/nl/de-c2-wi-fi-beveiligingscamera

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>