Review: McAfee Total Protection

Het Total Protection-pakket is het meest uitgebreide antiviruspakket van McAfee. Je kunt er alle apparaten in huis mee beveiligen, waaronder pc’s, smartphones en tablets.

De software heeft een gebruiksvriendelijke interface, maar wie veel verschillende opties zoekt, zoals het scannen per schijf of het nauwkeurig afstellen van een scan, kan beter verder kijken: Total Protection is voor gebruikers die niet te veel gedoe willen.

Nieuw is de File Lock-feature waarmee je bestanden op je pc kunt afschermen voor anderen op een apart deel van jeschijf, netjes geïntegreerd in Verkenner.

Voor de bescherming kijken we naar de resultaten van grote testlabs zoals AV-Comparatives, en daar komt McAfee prima tevoorschijn. Eind 2017 kreeg McAfee Internet Security (met dezelfde antivirus-engine als Total Protection) de vermelding Top Product. Maar ook om andere redenen is dit pakket zijn geld waard, bijvoorbeeld vanwege de vijf True Key-licenties die je erbij krijgt. Iedereen in het huishouden krijgt daarmee toegang tot een goede wachtwoordmanager.

Conclusie

Veelomvattend antiviruspakket, inclusief wachtwoordmanager.

Adviesprijs: € 89,99 per jaar (10 apparaten)

Voor meer informatie: https://www.mcafee.com/

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>