Review: Ampbag

Nooit meer in uw tas rommelen om net die ene powerbank boven water te halen, dat is het idee achter de Ampbag.

Deze rugzak heeft aan de buitenkant een usb-poort, waar u mobiele apparaten mee kunt verbinden om ze op te laden terwijl u ze onderweg gebruikt. Aan de binnenkant loopt een kabeltje van die aansluiting naar een vakje waar netjes een powerbank in past. Niets wereldschokkends, maar desondanks toch handig. Fabrikant Box verkoopt de tas in combinatie met zijn eigen powerbanks, of zonder. In dat geval kunt u gewoon uw eigen mobiele lader gebruiken. Een keuze die we op prijs stellen, want onnodige kosten worden zo voorkomen. Verder zijn er in de stijlvolle rugzak zelf genoeg vakken aanwezig om al onze spulletjes in kwijt te kunnen. Waaronder een laptop, hoewel die niet groter mag zijn dan 15,6 inch. De stof is tot slot waterbestendig, een prettige gedachte tijdens deze regenachtige najaarsmaanden.

Conclusie

Stevige rugzak met uitwendige usb-oplaadpoort als aardige extra.

Adviesprijs: vanaf 49,99 (ook in blauw en zwart)

Voor meer informatie: https://www.box-products.com/search-results-page/ampbag

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>