Review: Bose SoundLink Micro

Regelmatig testen we bluetooth-speakers en het is altijd weer een verrassing hoe ze klinken. We verbazen ons regelmatig over het aantal decibel dat de kleine kastjes kunnen produceren, maar het kan net zo goed flink tegenvallen.

De SoundLink Micro van Bose zit er wat tussenin. Het geluid is knus, met een duidelijk aanwezige bas. Wel valt op dat de zangpartij een stuk luider naar voren komt dan de andere tonen. Via de bijbehorende app kunt u een tweede SoundLink-speaker koppelen voor stereo-geluid, wat naar behoren werkt. Het wordt dan alleen wel een dure grap, want de Micro is op zichzelf al niet de goedkoopste. We hebben speakers voorbij zien komen die de helft minder kosten, terwijl het geluidsverschil niet eens zo heel groot is. Bose scoort wel punten met het ontwerp. De rubberen behuizing is stootvast en waterdicht. Via het lipje aan de achterkant bevestigt u de Micro eenvoudig aan uw tas of broekriem.

Conclusie

Goed ontworpen maar prijzige bluetooth-speaker met alleszins redelijk geluid.

Adviesprijs: € 119,­–

Voor meer informatie: https://www.bose.nl

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>