Black Friday Super Sale

Doe je beste renschoenen aan, tape je vingers in en blijf gehydrateerd, want tijdens de Black Friday Super Sale van MediaMarkt geldt alleen het recht van de snelste. Spring over de twee heren die vechten om de nieuwste Call of Duty. Duik onder de uitgeslagen klauwen van de dames bij de smartphone-accessoires. Sprint met de doelgerichtheid van een lasergeleide raket naar wat echt telt: de allerbeste koopjes. Vanaf aanstaande vrijdag gaat MediaMarkt van start met super sale deals!

  Lees hier wat dit betekent.

 

Wat is Black Friday?

Je hebt vast ooit wel eens van “Black Friday” of “Zwarte Vrijdag” gehoord, maar weet je de exacte betekenis? Nu wel! De vrijdag na Thanksgiving, op deze dag gaan veel Amerikanen beginnen met hun kerstinkopen. Veel Amerikanen nemen zelfs een dag extra vrij vanwege Black Friday. Winkeliers bieden op deze dag producten met hoge kortingen aan. Dit is de dag om je producten te kopen! De rest van het jaar zal je nooit meer zo’n aanbieding tegenkomen…

 

De beste aanbiedingen en hoe vind je ze? Vanaf vrijdag 24 november helpen we je graag op weg! Houd deze pagina, maar ook de pagina van MediaMarkt met de Black Friday Super Sale in de gaten.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>