Review: ZAGG Rugged Messenger

Bluetoothtoetsenborden zijn er in allerlei soorten, maten en prijzen. De Rugged Messenger van ZAGG is met een prijskaartje van 99 euro zeker niet de goedkoopste, maar voor dat geld krijgt u wel wat.

Om te beginnen is het een robuuste kunststof toetsenbordcover die uw iPad beschermt als u deze per ongeluk laat vallen. Ook leuk zijn .de verlichte toetsen waarbij u uit maar liefst zeven verschillende kleuren kunt kiezen. Dat zijn beide leuke functies, maar u koopt een toetsenbord natuurlijk niet (alleen) voor z’n robuustheid of kekke lichtjes: een toetsenbord moet u vooral soepeler laten werken. En ook dat zit hier wel goed. Het toetsenbord typt erg plezierig en voelt geenszins goedkoop aan. Echt handig is verder de mogelijkheid om twee apparaten te koppelen. Vervolgens schakelt u naadloos tussen typen op uw iPad en iPhone. Verder heeft het keyboard functietoetsen voor onder meer de thuisknop en volumeregeling, die werken op zowel iPad als iPhone.

Conclusie

Zeer prettig toetsenbord dat bovendien uw iPad beschermt.

Adviesprijs: € 99,–

Voor meer informatie: https://www.zagg.com/

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>