Dieven stelen honderden iPhone X-telefoons

In het Amerikaanse San Francisco zijn dieven er in geslaagd om meer dan 300 iPhone X-toestellen buit te maken. De totale waarde van de telefoons is circa 370.0000 dollar.

Dat schrijft CNET vandaag. De smartphones werden gestolen uit een vrachtwagen van UPS, die buiten een Apple Store geparkeerd stond. De dieven zijn nog niet aangehouden, dus de gestolen toestellen zijn ook nog niet terecht. 

Aangezien één iPhone X al meer dan 1000 euro kost, is de financiële schade van deze diefstal groot. De kans bestaat daarnaast dat Apple Stores in de omgeving nu niet genoeg voorraad hebben om iedere geïnteresseerde klant een iPhone X aan te kunnen bieden.

Rijen

De verkoop van Apples nieuwste en meest geavanceerde smartphone startte vandaag ook in Nederland. Vanochtend stonden er als vanouds weer rijen voor de Apple Stores. De telefoon is ook online te bestellen, maar de levertijd loopt inmiddels op tot 3 á 4 weken.

Heb je al een iPhone X? Onze collega’s van Computer!Totaal vertellen je welke apps ervoor de moeite waard zijn.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>