Nest wil je hele huis bewaken met Nest Secure

Nest is bekend van zijn slimme thermostaten, maar inmiddels ook van zijn beveiligingscamera’s. De volgende stap is Nest Secure, een volwaardig security-systeem dat volgend jaar ook in Europa wordt verwacht.

De Nest Guard staat daarin centraal; dit apparaat slaat alarm zodra beweging wordt gedetecteerd. Camera’s zijn er aan te koppelen, naast sensors voor ramen en deuren. Een voorbeeld is de Nest Cam IQ. Lees daarvan hier de review.

Herkennen

Nest Tags tot slot zijn kleine schijfjes die aan een sleutelbos te bevestigen zijn. Het systeem weet daardoor dat je geen inbreker bent, en houdt zich dan koest. Het startpakket kost 499 dollar. Vanaf volgend jaar is Nest Secure ook hier te koop.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>