UPDATE: iPad mini met retinascherm nu te koop in Nederland

Originele verhaal: 


De opvolger van de iPad mini, dit maal met retinascherm, moet vandaag al worden verkocht in Australië, China, Japan, Hong Kong, Nieuw-Zeeland, de VS en Singapore. Over een Nederlandse lancering wordt niet gesproken. 


Apple Store offline


Als Apple ervoor kiest de nieuwe generatie iPad mini vandaag uit te brengen, is dit voor het eerst dat er een product van het bedrijf op een dinsdag verschijnt. Tot nu toe brengt Apple zijn producten altijd wereldwijd op vrijdag uit. Toch ziet het interne bericht, dat Apple vermoedelijk naar handelaren heeft gestuurd, er geloofwaardig uit. Bovendien was de online Apple Store vanochtend enige tijd offline. Dit betekent meestal onderhoud, maar soms verschijnen er ook nieuwe producten op de site. 


Beter scherm, snellere processor


De nieuwste generatie iPad mini onderscheidt zich van zijn voorganger door een beeldscherm met een hogere resolutie en een snellere processor. De nieuwe mini werd tegelijkertijd aangekondigd met Apple’s iPad Air, een snellere, lichtere variant van de traditionele iPad. Deze tablet is sinds 1 november al te koop, onder meer in ons land. De iPad mini gaat in Nederland 389 euro kosten. 

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>