Review: iWalk Scorpion Powerbank 8000 mAh

Met een naam als iWalk zou u verwachten dat deze iWalk Scorpion-powerbank uitsluitend voor Apple-producten bedoeld is. Maar dat is niet het hele verhaal. U kunt er inderdaad uw iPhone mee opladen, maar dat is slechts één van de functies die deze bijzonder veelzijdige oplader te bieden heeft.

Er zitten maar liefst vier verschillende kabels in verwerkt: micro-usb, lightning, usb-c en een standaard usb-aansluiting voor het opladen van de powerbank zelf. Bent u dus vaak met het gezin op pad en heeft iedereen een ander soort toestel mee, dan hoeven er niet allerlei verschillende opladers mee. iPhones en Android-toestellen zijn er (eventueel met twee stuks tegelijk) mee op te laden, en we merkten dat dit ook vrij vlot gaat. Binnen twee uur zit de telefoon weer vol. We halen er ongeveer twee à drie volledige ladingen uit, wat te danken is aan een riante accucapaciteit van 8000 mAh. Overigens kunnen uw ervaringen hierin wat afwijken, afhankelijk van de grootte van de batterij in uw eigen toestel. Tot slot zitten alle kabels handig opgeborgen in de powerbank zelf, zodat u verder geen aparte snoeren hoeft mee te slepen.

Conclusie

Veelzijdige en toekomstbestendige powerbank voor al uw mobiele apparaten.

Adviesprijs: € 52,95

Voor meer informatie: www.iwalk.eu

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>