‘Aankomende phablet LG krijgt OLED-scherm’

Dat meldt het Koreaanse The Investor op basis van een ingewijde.

LG bracht in 2015 voor het laatst een telefoon met OLED-scherm uit, de LG Flex 2, maar sindsdien heeft het bedrijf geen van zijn telefoons meer uitgerust met een dergelijk display. Concurrent Samsung biedt al geruime tijd smartphones aan met een OLED-scherm. Volgens geruchten zou ook Apple kiezen voor OLED in de iPhone 8.

De bron van The Investor meldt dat LG’s displayafdeling in juli van dit jaar van start gaat met de productie van OLED-panelen. Een deel hiervan zou bedoeld zijn voor verkoop aan Chinese smartphonefabrikanten, maar naar verluidt gaat het grootste deel naar LG’s smartphonetak.

Volgens geruchten krijgt de V30, de opvolger van de tweeschermige V2, een gebogen scherm zoals de bij de Samsung Galaxy S8. Het toestel zou dit najaar op de markt verschijnen en moeten concurreren met de aankomende Note 8. Ook het volgende vlaggenschip van LG, dat vermoedelijk de G7 gaat heten, zou een OLED-scherm krijgen.

 

 

 

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>