Aantal Xbox One-consoles twee weken te vroeg geleverd

Foto:  AFP

De Amerikaanse winkelketen Target leverde een aantal Xbox One-consoles al deze week, meldt Engadget. De officiële lanceerdatum ligt op 22 november.

Een van de personen die de console al in handen kreeg klokte de opstarttijd, die op zeventien seconden zou liggen. Ook was het mogelijk om de softwarewinkel (foto) te bezoeken en daardoor de omvang van enkele spellen te bekijken. Onder meer FIFA 14 (8 GB), Forza 5 (31 GB) Dead Rising 3 (19 GB) en Call of Duty: Ghosts (39 GB) waren beschikbaar.

Eerder maakte Microsoft bekend dat de nieuwe console niet zal werken zonder de zogenoemde ‘day one’-patch, een update die bij de eerste keer opstarten van de spelcomputer wordt geïnstalleerd en het gebruik ervan mogelijk maakt. De gelukkige gamers die de console nu al in handen zouden de patch, die volgens de berichten zo’n 500 MB groot is, al hebben kunnen downloaden. 

Lees onze hands-on met de Xbox One

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>