Galaxy S8: Geruchtenoverzicht voor Samsung’s comebacktelefoon

1. De Galaxy S8 is al bevestigd?

Dat-ie er komt is voor niemand een verrassing, maar doorgaans houdt Samsung zijn kaken wel op elkaar totdat er een officiële aankondiging is. Ditmaal lijkt dat anders: Koreaanse klanten die hun Galaxy Note 7 in wilden ruilen, kregen te horen dat zij die ook in kunnen ruilen voor de toekomstige Galaxy S8.

2. De Galaxy S8 zou geen fysieke thuisknop krijgen

Samsung zou voor de Galaxy S8 overwegen om die geen fysieke thuisknop meer te geven. De knop zou achter glas of mogelijk zelfs helemaal achter het scherm moeten komen.

3. De Galaxy S8 krijgt alleen een variant met gebogen randen

De Galaxy S6 en Galaxy S7 gingen beiden vergezeld van een Edge-versie met gebogen randen. Voor de Galaxy S8 zou Samsung af willen stappen van dat idee en alleen een variant met gebogen randen uit willen brengen.

4. De Galaxy S8 zou Samsung’s enige vlaggenschipmodel voor 2017 worden

De laatste jaren bracht Samsung steevast twee vlaggenschipmodellen per jaar uit: een Galaxy S-model in het voorjaar en een groter Galaxy Note-model in het najaar. Door het fiasco met de Galaxy Note 7, zou Samsung daar in 2017 vanaf willen stappen en alleen een Galaxy S-model uit willen brengen.

5. De Galaxy S8 krijgt een 4K scherm van 5,5 inch

Het scherm van de Galaxy S8 zou een schermdiagonaal van 5,5 inch krijgen en 4K worden. Ook zou de smartphone 6 GB aan RAM meekrijgen.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>