'Tweede grote update Windows 10 uit in maart 2017'

Microsoft is vermoedelijk van plan om een nieuwe grote update voor Windows 10 uit te brengen in maart 2017. ‘Redstone 2′ volgt daarin de Anniversary Update op.

Verwijzingen naar de releasedatum zijn gevonden in Windows 10 zelf. Het is de eerste van in totaal twee grote updates, die voor volgend jaar gepland staan. Dit buiten kleinere updates en bugfixes om, die veel vaker verschijnen.

Wat er precies nieuw is? Dan is nog even afwachten. Microsoft kan op ieder moment besluiten om features toe te voegen of juist weer terug te trekken. Daarom worden veel nieuwigheden de komende maanden eerst uitgetest in de Insider-versie van Windows 10.

Nieuwe functies

Toch weten we al het een en anders, zoals het bestaan van de Office Hub voor verdere integratie met Office-documenten. Tevens wordt Continuum uitgebreider, en kunnen contacten worden weergegeven in de taakbalk. 

Lees bij onze collega’s van PCM meer over de nieuwe functies van Redstone 2.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>