VR staat bij MSI voor Virtual Rugzak

Virtual reality-brillen die aangesloten worden op een pc, zitten vast aan kabels. Zodoende heb je niet alle bewegingsvrijheid tijdens het spelen. Draadloze brillen zouden al schelen, maar zolang die er niet zijn wordt er aan andere oplossingen gedacht.

Dit is de VR One van MSI, een pc die je als een rugzak dient te dragen. Het gewicht bedraagt 3,6 kilo, wat ‘m het lichtste apparaat in zijn klasse maakt. De kabel loopt hierbij achterlangs van de bril naar de computer, en zit je zo niet in de weg.

Batterijen

Overigens is de pc zelf uitgerust is met de krachtigste hardware van het moment en houden de batterijen het anderhalf uur vol. Wat de rugzak kost en vanaf wanneer ‘ie precies te koop is, is nog niet bekend.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>