Leveringen Galaxy Note 7 vertraagd door extra kwaliteitscontroles

De fabrikant laat in een verklaring aan Reuters weten dat extra tests nodig zijn om de kwaliteit van het product te controleren.

Samsung vertelt niet wat er precies getest wordt en waarom dat is. Ook is onbekend hoeveel vertraging er zal optreden bij leveringen en of dit voor alle leveringen geldt. NU.nl heeft Samsung Nederland om meer informatie gevraagd over de Nederlandse bestellingen.

Er zijn de afgelopen dagen berichten verschenen over een ontplofte accu van de Galaxy Note 7. Die berichten zijn vooralsnog niet geverifieerd en het is onduidelijk of dat de oorzaak is van de extra kwaliteitscontroles. Ook zijn er video’s opgedoken van gebruikers waarbij de stylus van de Note 7 in de behuizing vast kwam te zitten.


Grote vraag

De Galaxy Note 7 zou in eerste instantie op 2 september uitkomen in Nederland. Die lancering werd al uitgesteld naar 9 september omdat Samsung de groter dan verwachte vraag naar het toestel niet aan kon. Het is niet duidelijk of de leveringen verder zijn vertraagd. Grote webwinkels communiceren nog steeds 9 september als leverdatum.

De Galaxy Note 7 heeft een 5,7 inch-scherm, irisscanner en vernieuwde stylus. 

Bekijk onze videoreview van de Galaxy Note 7:

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>