Mi White Smart: Xiaomi onthult goedkope 360-graden-beveiligingscamera

Xiaomi komt met een goedkope beveiligingscamera die 360 graden in het rond kan draaien, om zo alles in de gaten te houden: de Mi White Smart Camera.

De lens heeft een kijkhoek van 85 graden en opnames worden gemaakt in full-hd. Qua verdere functies biedt de camera wat je er tegenwoordig van mag verwachten. Een koppeling met een app bijvoorbeeld, waarop je mee kunt kijken of notificaties ontvangt zodra er beweging wordt gedetecteerd. 

Weerbericht

Daarnaast is opvallend dat de camera aan te sturen is met de stem. Zo kun je hem ook vragen naar het weerbericht. Het is dus ook een beetje een slimme assistent, hoewel niet duidelijk is wat op dit gebied allemaal mogelijk is. Xiaomi brengt het apparaat waarschijnlijk niet naar Nederland. Je zou ‘m dus uit China moeten importeren. De prijs komt ongerekend uit op circa 55 euro.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>