Review: Sony SRS-XB2

De Sony SRS-XB2 is een bluetooth-speaker en is verkrijgbaar in heel wat kleuren, iets wat we vaak zien bij dit soort producten.

De behuizing is zeer solide en spatwaterdicht, met lekker stroeve voetjes die ervoor zorgen dat de XB2 staat als een huis. Op ons groene exemplaar is een luxe ogende aan-/uitknop aangebracht en knoppen voor volume, bluetooth, handsfree-bellen en extra bas. Die laatste knop voegt ook daadwerkelijk (heel) veel bas toe. Onder een afdichting aan de achterzijde zitten dan nog de micro-usb-aansluiting en een 3,5 mm-aansluiting. Aan de zijkant zit een ‘Add’-knop om twee exemplaren van de XB2 samen te laten spelen. Verbinden kan ook met nfc en dat is wel zo makkelijk. In het gebruik verrast de bescheiden vormgegeven XB2 met een zeer solide geluid, waarbij niet alleen stevig laag, maar ook gedetailleerd hoog en midden opvallen. Bij hoge volumes treedt wel wat vervorming op, iets wat voor vrijwel alle speakers in dit segment geldt.

Conclusie

Verrassend krachtig klinkende bluetooth-speaker, met enkele handige extra’s.

Adviesprijs: € 119,–

Voor meer informatie: www.sony.nl

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>