‘RTL verhoogt dit jaar kwaliteit videostreamingdienst RTL XL’

RTL-woordvoerster Loes Meys laat weten dat RTL druk bezig is met het verhogen van de streamingkwaliteit van RTL XL. Een exacte datum kan nog niet worden genoemd, maar het is de bedoeling dat RTL XL dit jaar nog in hd wordt uitgezonden. De resolutie zal dan worden opgeschroefd naar 720p.


RTL XL biedt op dit moment alleen video’s in sd-kwaliteit aan, net als de publieke omroep. Eerder werd bekend dat die laatste niet van plan is over te stappen op hd-streaming. RTL XL bevat zowel betaalde als gratis video’s.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>