PiPad: man maakt zelf Raspberry Pi tablet

De zelfgemaakte Raspberry-tablet is gemaakt van 12 milimeter dikke triplexplaten, waarin een Raspberry Pi verwerkt zit. Deze is weer verbonden met een LCD-aanraakscherm van tien inch en een batterij van vijf volt. Hierdoor kan het apparaat ruim zes uur achtereenvolgens gebruikt worden. 


Om de PiPad te bouwen moest Castor in totaal twee weken zagen, schroeven en solderen, schrijft de uitvinder op Makezine. Daarna nam hij het apparaat mee in het vliegtuig naar San Francisco, waar hij geen problemen had om door de beveiliging te komen. De totale kosten van de PiPad zijn 260 euro.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>