‘Apple gaat iPad Pro vanaf 11 november verkopen’

Dat meldt het doorgaans betrouwbare 9to5mac.

Ook de twee veelbesproken accessoires van de iPad Pro, de Apple Pencil en het Smart Keyboard, gaan dan in de verkoop.

De iPad Pro heeft nog geen Nederlandse prijs gekregen, maar in de VS zal het apparaat beginnen op een prijs van 799 dollar (724 euro). Daarvoor krijgen klanten een iPad Pro met 32 GB opslaggeheugen die alleen op Wifi kan. Er is ook een Wifi-versie van 128 GB en een 4G versie met 128 GB. Die laatste gaat meer dan 1.000 dollar (907 euro) kosten.

Overigens wist een Duitse site eerder deze maand al een set prijzen voor de iPad Pro te melden. De 32 GB-versie van de iPad Pro met alleen wifi kostte daarin 899 euro en de 128 GB-versie 1.079 euro. Als de informatie van de Duitse site klopt, gaat de 128 GB-versie met 4G-ondersteuning voor 1.229 euro over de toonbank.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>