Review: Sandisk UHS-II SD R/W

Een geheugenkaartje uitlezen doet u waarschijnlijk het liefst zo snel mogelijk. Om dit te bewerkstelligen hebt u twee dingen nodig: een snel kaartje en een snelle kaartlezer, die beide de nieuwe UHS-II-standaard ondersteunen.

Hiermee zijn doorvoersnelheden tot 300 MB/s mogelijk. De Sandisk UHS-II SD R/W ondersteunt deze standaard, zoals de naam al doet vermoeden. In combinatie met een snel sd-kaartje komen we ruim boven de 200 MB/s uit bij lezen en ruim 100 MB/s bij schrijven. Verder valt op dat deze kaartlezer erg compact is; ideaal als u vaak onderweg bent en snel wat bestanden over wilt zetten. Hij ondersteunt wel alleen sd-kaartjes, andere formaten kunt u er niet in kwijt.

Conclusie

Razendsnelle compacte kaartlezer, waar alleen sd-kaartjes in kunnen worden gestopt.

Adviesprijs € 39,–

Voor meer informatie: www.sandisk.nl

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>