Google gaat Play-cadeaubonnen aanbieden in Nederland

Nederland staat vanaf dinsdag in de landenlijst van waar de tegoedkaarten worden verkocht, ontdekte Tweakers. De Google-cadeaubonnen worden al langer verkocht in andere landen, waaronder de Verenigde Staten.

Het is nog niet bekend in welke winkels de Google-kaarten verkocht gaan worden. Een Nederlandse website laat gebruikers zoeken naar winkels die de kaarten aanbieden, maar de zoekmachine functioneert nog niet.

De Google Play-kaarten waren tot vandaag niet officieel in Nederland verkrijgbaar, maar het was wel mogelijk om een buitenlandse kaart hier te verzilveren. Hierdoor wordt er online gehandeld in geïmporteerde Google Play-cadeaubonnen.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>