Review: Sennheiser RS195

De RS195 is het nieuwe topmodel van Sennheiser met een goede klank en extra modi voor mensen met gehoorproblemen. Deze verschillende geluidsmodi zijn bedoeld voor verschillende soorten gehoor, waardoor het effect moeilijk is in te schatten. Het is in elk geval wel merkbaar en we vermoeden dan ook dat ze voor heel wat mensen effectief zijn.

Aansluiten op de tv is eenvoudig. In de doos zit een optische kabel die u verbindt met een nagenoeg altijd aanwezige optische uitgang van de televisie.
Voor muziek vonden we hem in de standaardmodus niet ideaal. De RS195 heeft de geluidskwaliteit van een topper, althans voor film en tv. Voor muziek is hij zeker zeer goed te gebruiken, maar niet zo goed als een gelijk geprijsde hifi-hoofdtelefoon. Daar staat tegenover dat de Sennheiser RS195 draadloos is, wat bij een high-end-model zeker niet zo zal zijn.

Conclusie

Zeer comfortabele hoofdtelefoon die is geoptimaliseerd voor film en tv.

Adviesprijs: € 399,–

Voor meer informatie: www.sennheiser.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>