‘Pepsi lanceert eigen smartphone in China’

De Chinese site Sina Tech meldt dat de specificaties van het toestel zijn uitgelekt via webwinkel Aisidi, nadat Pepsi zelf eerder al hintte naar de verschijning van het toestel op het sociale netwerk Weibo.

De P1 zou een betaalbare phablet met een schermgrootte van 5,1 inch worden en behuizing van metaal. Het scherm zou een full hd-resolutie krijgen en het toestel zou gebruikmaken van een octacore-chip van Mediatek en 2 GB werkgeheugen.

Op een foto is een vingerafdrukscanner aan de achterkant van het toestel te zien, boven het Pepsi-logo. De P1 wordt voorzien van Android 5.1. Het is onduidelijk of Pepsi de software nog zelf aanpast, of gebruikmaakt van een bestaande Chinese Android-versie.

Volgens Sina Tech zal het apparaat in de winkel komen te liggen voor 1.299 yuan, omgerekend zo’n 180 euro.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>