Revies: Netgear AirCard 785

Met de AC785 begeeft Netgear zich buitenshuis als het op routers aankomt. Dit is namelijk een apparaat om onderweg een mobiel 3g- of 4g-signaal om te zetten in een wifi-signaal. Dat is handig als u regelmatig in het buitenland bent.

U stopt een lokale simkaart in de router en kunt vervolgens met uw producten via wifi verbinding maken met het apparaat. Tot maximaal 15 apparaten kunnen tegelijkertijd verbinden, dus het is ook handig als u met uw gezin op vakantie gaat. Dit kan via 2,4 of 5 GHz. In tegenstelling tot wat de naam wellicht doet vermoeden, is dit geen 802.11ac-product. De AC in de naam staat voor AirCard. De accu gaat zo’n tien uur mee. Het schermpje bovenop is erg handig, want het bevat alle informatie die nodig is om snel te kijken hoe het ervoor staat met het netwerk.

Conclusie

Uitstekende, maar enigszins prijzige mobiele dual-band hotspot met een handig schermpje en een prima accuduur.

Adviesprijs: € 130,–

Voor meer informatie: www.netgear.nl

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>