Pc-versie nieuwe Batman krijgt eerste patch voor crashproblemen

De inhoud van de patch valt te lezen op de website van uitgever Warner Bros.

De update moet er onder meer voor zorgen dat het spel niet meer zo vaak crasht, bijvoorbeeld wanneer spelers de game afsloten of een bepaalde grafische instelling aanpaste. De kleine patch werd in de loop van zondag uitgebracht voor pc-bezitters.

Een verdere reeks updates laat volgens de uitgever nog wat langer op zich wachten. Een precieze datum wordt daarbij niet genoemd. In de toekomst belooft de uitgever onder meer het aantal beelden per seconde op te schroeven naar boven de 30, meer grafische opties toe te voegen en het spel significant soepeler te laten draaien.

Batman: Arkham Knight verscheen begin vorige week, voor Playstation 4, Xbox One en pc. De pc-versie kampte echter met dusdanig veel technische problemen dat Warner Bros. besloot de game enkele dagen later alweer uit de verkoop te halen totdat hier een oplossing voor is gevonden.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>