‘Foto’s tonen Galaxy A8-phablet met metalen rand’

De foto’s zijn gepubliceerd door het Franse Nowhereelse dat vaker juiste informatie rond smartphones en tablets in handen heeft voor de aankondiging.

De Galaxy A8 wordt later dit jaar het nieuwste model in de vrij nieuwe Galaxy A-serie van Samsung die vorig jaar geïntroduceerd werd met de Galaxy A3, A5 en A7.

De Galaxy A-lijn is de nieuwe middenklasselijn van Samsung met wat mindere specificaties dan de topmodellen, maar wel gemaakt van metaal.

De A8 lijkt een ander ontwerp te krijgen dan zijn voorgangers. De metalen rand lijkt erg op die van de Galaxy S6 en de hoeken zijn wat afgeronder. De randen rond het scherm lijken bovendien vrij dun.

Qua specificaties wordt verwacht dat de A8 een 5,7 inch-scherm krijgt met een full hd-resolutie (1920 x 1080 pixels). Er wordt mogelijk een Qualcomm Snapdragon 615-processor gebruikt met 2 GB aan werkgeheugen. De A8 zal waarschijnlijk beschikken over een 16 en 5 megapixel-camera, een vingerafdrukscanner en Android 5.1.1.

Wat de A8 moet gaan kosten wanneer hij gelanceerd wordt, is niet bekend.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>